tisdag 11 augusti 2015

Trycksaker

Igår var jag förbi Lule Grafiska för att hämta de trycksaker vi ska ha med oss på Formex. En broschyr med alla kläder som man kan skicka med de som vill fundera på att bli återförsäljare, ett vykort som vi ska ha istället för visitkort samt 4 st posters som ska hänga i montern.


Jag är alltid så nervös när jag hämtat något jag beställt. Nervös för att det inte ska ha blivit som jag tänkt mig eller att det ska se konstigt ut. I sådana lägen drar jag mig för att titta på resultatet. Jag drar hellre ut på det.
Men jag blev nöjd. Vissa bilder är lite mörka men det beror ju mer på mig som fotograf än dem. Jag måste lära mig ljussättning! Nu gäller det för mig att packa ihop alla saker och göra ett stort och tungt paket som jag ska skicka ner till Stina. Jag kan ju inte ta med mig allt på planet.

Fick maila Norwegian för att kolla om det är möjligt att ta med en 130 cm lång kartongrulle som handbagage på flyget. Vill ju inte bli stoppad med den när jag står där. Det är ju vår skylt och den måste med!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar