tisdag 30 juni 2015

Nu kan cirkusen börja!

Precis när leveransen med alla kläder kom hem till mig blev jag sjuk. Alla planer på fotografering fick lämna utrymme för feber och hosta.
Fördelen med att jag blev tvungen att hålla mig stilla är att jag hann göra en massa datorjobb. Beställningslistor, PDF dokument, hemsida och en massa annat.
Det gjorde att 10 kg lättade från mina axlar.


Idag har jag nästan ingen feber så jag har fuskat lite med att fota lite grann, i lugn takt.



fredag 26 juni 2015

Känslan av att ha gjort det

Glad som en katt som just ätit upp en kanariefågel körde jag och hämtade ut paketet som Stina skickat till mig. Paketet som innehöll alla våra ansträngningar.
Paketet med kläderna!


Jag kan inte beskriva känslan det var att få hålla i dem. Att veta att det där har vi gjort! Utan oss hade dessa kläder inte funnits.
Fantastiskt!

Mira är redan helt begeistrad i kläderna!


måndag 22 juni 2015

Uppenbarelsen

Igår landade en massa lådor på svensk mark. Lådorna innehöll något som kommer förändra världen! Något revolutionerande!
The Circus Collection har uppenbarat sig! Den existerar och den går att se på, ta på, och ha på sig!


Äntligen har vi fått provkollektionen. Just nu är den hos Stina i Stockholm. Hon har prickat av och kontrollerat att vi fått allt. Hon har kollat att vi är nöjda med kvalité och tryck. Allt är godkänt enligt hennes expertutlåtande.


Nästa steg är att hon skickar upp ett gäng kläder hit till mig och jag ska fotografera bilder till vår hemsida och vårt marknadsföringsmaterial.
Det är mycket som måste ordnas inför Formex i augusti. Det här blir både spännande och skrämmande för mig som aldrig gjort detta tidigare.

Nu kommer det att bli lite mer regelbunden uppdatering på bloggen. Nu har vi ju något konkret att jobba med! Hurra!